opakailesi Bebeğim uykuda sürekli hareket halinde bu geçici bişey mi… Sürekli kendini uyandırıyor bi rahat uyuyamıyor… Kundak denedim ama hiç hoşlanmadı kundaktan bu geçici bişey mi bilgisi olam var mı ?
Prensesin_Annesi_ opakailesi Benim kızımda böyleydi 2-3 gün ısrarla kundak yaptım alıştı kendini uyandırmaması için yarım kundak yapmalısınız
opakailesi Prensesin_Annesi_ Çok denedim aralıklarla denedim ama yok istemiyo çok rahatsız oluyor elim kolum sürekli üzerinde odadan ayrılamıyorum teması kestim mi hemen uyanıyor 🥺
Prensesin_Annesi_ opakailesi Kaç aylık eline uyku arkadası gibi bir şey tuttursanız arkadasımın oğluda öyleydi o üstüne örttüğü pikesinin ucunu tutturup uyutuyordu öylede uyanmıyo diyordu
opakailesi Prensesin_Annesi_ 3aylık şuan kızımın uyku arkadaşı benim sanırım 😂 örtü şeysini bi denicem ama teşekkür ederim çok sağol 🙏🥹
260224 Bizde aynıyız şuan kızım 4 aylık ama doğdu doğalı gündüz uykuları hep kucakta ya da meme de yerine koyduğum an hemen kıpırdanıp uyandırıyor kendini ama gece çok şükür yatıyor beşiğinde
opakailesi 260224 Napcaz bilemiyorum ya doktorlar normal diyolar ama bunun normali mi olur ya gazı faln var desek gazını artık çok rahat çıkartabiliyor çok şükür ama sebebini bir türlü anlayamadım
260224 dogadegirmenci yaa neden böyle yeni nesil bebeleri bir kızım daha var 7 yaşına girecek o böyle değildi
260224 opakailesi ben bazen eline battaniyesini tutturuyorum öyle biraz yatıyor en azından temassız bi yarım saat falan