dileknur Kızlar merhaba 2 buçuk aylık kızım var mama kullanıyorum ama bir kaç gündür iştahı yok pek fazla içmiyor bi kere 4 ölçek içiyorsa bi kere 2 içiyor anlamadım neden olduğunu diliyle itiyor bi arkadaşıma doktoru sıcaklardan demiş olabilir mi sizce
Alfa_Mom dileknur her bebek o dönemde iştahsızlık yaşıyor canım bebeğim şuan 8 aylık bizde de oldu o dönemler geçici bir süreç
birmini dileknur benimde 2 ,5 aylık kızım var bazen gündüz gzl emiyor gece emmiyor bazende gece defalarca kalkıyorum gündüz pek emmiyor 🤷 hava şartlarına bağlıyorum
Zemrekaan dileknur mama yada biberon reddi olabilir kaşıkla şırınga ile yada başka türlü vermeyi denediniz mi
birmini dileknur üzülme canım sağlık sorunu yoksa illaki düzene girer ve ilk bebese insan yıpranır sürekli biseylerini kafaya taka taka aslında ilk bebek insanı yormuyor da biz takıyoruz brz 🌸☺️
birmini dileknur düzelir ins en kısa zamanda zor bi durum haklısın kilo kısmına takılma strese girince daha da çıkmaza giriyor insan ayrıca sağlığı yerindeyse ne mutlu …ha bide ben bazı bu tarz durumlarda sma hastalarını düşünüyorum (hastalanınca bile dediğim tek şey sağlığının sadakasi diyorum en azından bu bile rahatlatıyor ) ne kadar zor durumda olan aile var aslında bizim sorunlarımız inan cekirdek kabuğunu doldurmuyor o yüzden gzl düşün sağlıklı olsun illaki büyüyecek bir şekilde 🌸❤️
MnkKrtl dileknur sıcaklardan olabilir oğlum 20 aylık çok zor yemek yediriyorum asla istemiyor mama meyve püresi pankek çorba pilav haşlama yoğurt ne seviyorsa herşeyi yapıyorum sırf yesin diye yok valla çok hareketli kilosuda biraz az ödüm kopuyo zayıflıycak yada hasta olcak bişey olucak diye bugün bile sabah 11 de yedi bidaha 6da zorla bişeyler yedirdim
Leylamoznur dileknur canım benim öyle başladı 3 ay çektim ben meğersem mamayı istemiyormuş kaç tane denedim en son aptamil beğendi onun içiyoruz
dileknur birmini evet ilk bebek hiç bi sağlık sorunu yok ne güzel iştahı varda içiyordu mamayı ama şimdi içmiyor