EsmerAna2 Kızlar adet gecikmem var 15-20 gün oldu nerdeyse sağlık o.da hcg baktırdım değer 6 çıktı doktor kesin gebelik yok dedi ama hala regl olmadım sizce hamile olabilirmiyim hiç bu durumda olan varmı değer sınırda sanki
Kelebek_45 EsmerAna2 değeriniz çok düşük ama tekrar kan verin aynı yerde.benımde 10 gün geçmişti ilk gittiğimde 180 gibi bi değerdi daha sonra 3 kez kadar daha kan verdim hastanede geç döllenme olabilir
Birdunyabircennetannesi EsmerAna2 6 yok demek miymiş? Uzaktan eğitimle mi mezun olmuş? 6 yla öğrendim hamileliğimi ve şuan oğlum 3 yaşında
Nursemom_ EsmerAna2 15 gün gecikmiş adette 6 anlamlı değil eğer adetin gecmemiş olsa ve hamilelik ihtimalinden kan vermiş olsaydın belki derdim ama değilsiniz
EsmerAna2 Nursemom_ adetim geçmeden neye dayanarak hamile olduğumu düşüneyim ki beş değil on değil baktım olmuyor bende gittim kan verdim
gecelambasi EsmerAna2 hakkında hayırlısı olsun inşallah stres yapma olabilir aynı zamanda olmayadabilir. Gidemezsen test al yap varsa onda da çıkar benim değerim 10 ken testte çıkmıştı erken gebelik testinde yani
Erolunannesi EsmerAna2 ay ben olsam meraktan koşardım 😂 istemiyo musun🤔Allah gönlüne göre versin inşallah 🌸