fatmazelinblogu Kızlar sleepy 1 numara bebek bezi aldım bebeğim doğdu şimdi az kaldı tekrardan 1 numara mı alayım şuan küvezde kilosu 3450
D_deniz fatmazelinblogu bezi bağlar iken sırt ve ön kısmı eşit geliyorsa 1 al. Ama ön kısmını cırt cırtlamak için yukarı yukarı çekiyor isen 2 al. Çünkü sleppy 1no baya küçük. Maşallah 3bucuk olmuş. Bizimki 2700 doğduğunda sleppy bio natürel 2no kullanıyor idik.
mirooooo fatmazelinblogu benim kızım doğduğunda 1 numarayı 1 ay civarı kullandık 3460 doğmuştu bence bir numara alın. Ama sıkıyor falansa büyükte alabilirsiniz sıkıntı olmaz mesela ben bacaklarını sıktığı için bir numara büyük kullanıyorum şuan daha rahat ediyor bence sıkmıyor en azından benimde gönlüm rahat
livanurvealpinannesi61 fatmazelinblogu 1 numara alın bence. 1 numara bez 1 ay kullanılıyor. 2 aylıkken 2 numaraya geçtik biz.
fatmazelinblogu İşte 5 günlük şuan ama yanımda değil 😢 kanında enfeksiyon çıktı şuan yenidoğan yoğun bakımda o yüzden sıkıyor mu bilmiyorum son 25 tane kaldı evde o yüzden kararsız kaldım
fatmazelinblogu livanurvealpinannesi61 tamam o zaman 100 tane daha alayım en azından çok teşekkür ederim 🌸