urazkomm mevraca kızım 3 yaşında hamile kalmak istedim kaldım şuan 4 buçuk yaşında kızım 11 aylık oğlum var hayatım dahada güzelleşti
crknkzz mevraca 8 ay sonra hamile. Kaldim ikinci sezeryan daha kolay gecti benm. İcin hemen ayaklandim
Ahabha mevraca 28 ay aralari. İlk cocugum asiri zordu uyumaz durmaz hep aglardi. İkincinin geldigini ogrenince cok korktm agladim. Su an yaklasik uc aylik bebegim ve iyi ki olms. İkinci cocukta deneyimli oluyosunz ayni hatalari yapmiyosunuz. Ben bilseydim boyle olacagini hic korkmazdm o kadar. Allah gonlunuze gore versin🙏
lalesby Vücudun ve rahmin kendini toparlaması, dikişlerin kaynaması için en az 2 sene olmalı 2 doğum arasında.
Kaptan03 urazkomm bende sizin gibi düşünüyorum şuan üç yasa üç ayımız var yaşını gecsin Allah nasip ederse . İkinci sezaryaniniz nasıl oldu ben ilkinde baya zorlandık onnbesgun hele üç gün iptaldim
Elifsahann 20 ay arayla oldu, bugün 1 ay oldu hala tam toparlanamadim çok zor geçti ya ilki çok kolay olmuştu sanırım arasının az olmasından kaynaklı vücut zorlandı.
urazkomm Kaptan03 İlki özelde yaptım çok güzel geçti öncesi sonrası, ikinci sezaryenim daha zor oldu devlette yaptım . Yaş arası kesinlikle üçü doldursun çok iyi düşünüyorsunuz size 🌺 İnşallah gönlünüzce olur