Aysun16 Hanimlar bebeklerinize bu mamalardan hazirlayip veriyormusunuz saat kac gibi veriyorsunuz? 2 saatte bir uyaniyor ben sorun etmiyordum ama anneannem acliktan uyaniyordur dedi kendimi suclu hissettim
Gls Aysun16 benim oglumda iki saatte uyanip emip yatiyodu tekrar..artik 9 ayli ve bazen yarim saat sonra tekrar uyaniuo..doymuyo die dusundum ki oyleydi surekli emdigi icin gogsum dolmuyo haliyls..bende gece uykusuna yatmadan elmayi suda hasladim onun icine bir tatli kasigi irmik sonra iki cay kasigi pekmez bi tane yada iki tane bebe buskuvisi koydim valla yedirdim..masallaah uyuyo..her saat badi uyanan cocum 3 saatt filan uyuyo simdi. Iki kere filan kalkiuo onu yiyince
Ikrazumra19 Aysun16 bence acliktan oldugunu dusunmuyorum bebekelrde aliskanlik oluyor benim kizim 14 .aya kadar gece uyandi
Bvg Dun aksam bi kase muhallebi yedirdim karisik tahilli icinde muz yogurt vardi ustune beni emdi saat basi uyandi yine bu modeller boyle uyuzluklarina uyaniyolar
Goldgirl Ya benm bebem de öyle he üz kaşık amam veya devam sütüne geçmedik 6,5 aylık ama sürekli uyanıyor gece normalde deliksiz uyuyan bebekti 🤦🏻♀️ Doymuyor mu acaba diye eski sütlerimden ısıttım yok yinede uyanıyor