Muazzez95 Kızlar bebeğim 10 buçuk aylık emekleme falan hiçbir şey yok bekliyoruz sizinkiler kaç aylık emekledi ?
minnik Muazzez95 7 aylıktı süründüğünde, 8 aylıkken emekledi. Ama artık bebekler genelde emekleöeden yürüyormuş
hunilimomy Muazzez95 8 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü ama emekleme sart degil kimi bebek direk yürüyebilir
Feyzosunannesi Muazzez95 8 aylıkken emekledi buyuk kızım, şimdi kardeşi 6 aylık olcak bakalım ne zaman emekler bekliyoruz
nmlgmz minnik sürünme ve emekleme derken? kızım 8.5 aylık 1.5 aydır sürünüyor ama o bekledigimiz gövdesi havada dizlerinin üstünde değil sanırım siz emeklemek olarak onu diyorsunuz demi? tahmini ne zaman yapar acaba emeklemeyi
zeynepays birprensesanesi aynen bizimki de 6.5 aylık yaptı şaşırdım hatta bizimki aceleci çıktı diye 😀
hunilimomy Muazzez95 önüne ilgi çekecek oyuncaklar koyun ayna cok dikkat çekiyor genellikle biraz uzağına koyun surunmesine musade edin ayaklarından destekleyin ama dediğim gibi bi gelişim basamağı degil dedi doktorumuz direk yuruyedebilir
denizdgr Muazzez95 6.5 aylık emeklemeden yürüyen de var birakin kendi halinde yapmak isterse yapar ztn annem hep derdi hep oturmusum 1 yaşıma kadar sadece götümü Suriye Suriye gidermisim mesela 🤣 15 aylıkken de yurumusum yani kafaniza takmayın
Muazzez95 denizdgr anne olunca her ayrıntıyı düşünüyorsun kafaya takıyorsun istemsiz şekilde ama dediğin gibi akışına bırakmak lazım 😂🥰
Elfgrn Muazzez95 6 aylık emekledi. 9 aylık yürüdü. Bazı bebekler hiç emeklemeden yürümeye başlar Bu da her bebeğin gelişiminin farklı olduğundan dolayı olur
Cerennx Elfgrn merhaba 9 aylık iken nasıl yürüdü yani benim ki de 9 oldu desteksiz 10 saniye ayakta duruyor acaba ne zaman yürür diye düşünmeden edemiyorum sizinkinde nasıl belirti vardı