Lareninannesiii MelekTF Öncelikle memleketime hoşgeldiniz 🌸 benim tanıdığım bir arkadaşım var kendisine sorayım devam ediyorsa haber vereyim size
MelekTF Lareninannesiii hoşbulduk çok teşekkür ederim, olumlu olumsuz dönerseniz çok memnun olurum 💐🥰
Lareninannesiii MelekTF Artık çalışmıyormuş kendisi ama gün içinde gidecek birisi olursa haber verecek , tekrardan yazacağım 🌸
Sedlife Lareninannesiii merhaba bizimde tayinimiz oraya çıktı günlerdir ev bakıyorum bildiğiniz boş daire var mı
Lareninannesiii Sedlife Yoğurtlu veya geçit tokiden ev bakalım daha yakın olur ailem geçit tokide oturuyorlar , şahsi aracınız var mı ?
Sedlife Lareninannesiii evet var 2+1 yeni bakıyorum 3 aylık kızım var fiyatlar uçtu birde emlakçı kapora derken çok zorluyor
Sedlife Lareninannesiii yaa çok teşekkür ederim yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum olamazsanız da Allah razı olsun 🌸
Lareninannesiii Sedlife Geçit tokide bir kiralık ev buldum ilgilenirseniz özelden yazın yarın numarasını alıp atayım 🌸
MelekTF kuby_ biz kendimiz yaptık canım, temizlik şirketine verdik sıfır evdi detaylı temizlik yapmamışlar, tekrar temizledik kendimiz
MelekTF kuby_ sağlık sorunlarımdan dokayı epeydir giriş yapmadım uygulamaya yeni gördüm kusura bakmayın