Merve0614 2 buçuk yaşında oğlum yemek yemiyor. Günde 4 biberon süt içiyor bazen bi krep patates kızartması falan yiyor sadece yemek konusunu nasıl düzelteceğim. Kokluyor yemeği sonra yemiyor.
Merve0614 Merve0614 Sütü kestiğim zamanlar da oldu biberonu vermedim. O zaman da yemedi aç aç bekliyor öyle cok üzülüyorum.
livanurvealpinannesi61 Merve0614 süt iştahsızlık yapmış siz sütü tamemen kesin zamanla düzelir. bizim aylar sonra düzeldi inanın.
Mrvsmt2502 Merve0614 sütü tamamen kesin aç diye 2 3 sonra geri vermeyin. Süt şişiriz iştahsızlık yapar başka bi şey istememesi normal. Bırakın aç kalsın eninde sonunda yiyecek. Patates kızartması makarna pilav tarzı şeylerde vermeyin basit karbonhitratı bırakın
Merve0614 Birde biberonu alınca eline yüzüyle oynamaya başlıyor . Saatlerce emiyor boş biberonu. Saklıyorum alıyorum elinden ama yemek yine yemiyor. ( emzik kullanmadım ) 17 aylıkken sütten( memeden) kestim.
Merve0614 Kardeşi oldu acaba onu mu kıskanıyor ama bilmiyorum gerçekten bu yemek yememe konusu canımı cok sıkıyor.
Merve0614 metehaninannesiiii onuda denedim aç aç bekliyor yemiyor acaba psikolojik bişi mi diye kendime kuruntu yapıyorum bilmiyorum ki
metehaninannesiiii Merve0614 ac kalsin acikinca illaki yemek ister o suan ona güvendiği icin yemiyor 1 2 gün ac durur mecbue gelie yer
livanurvealpinannesi61 Merve0614 evet süt içiyordu kızım 3 yaşında kestim sütü direk hem iştahsızlık yaptı hemde dokunuyordu
Uykusuzhergeceeee Merve0614 sütü kesinlikle kesin bağırsak sağlığı için de iyi değil. Şişiriyor midesini yemek istememesi çok normal. Aç kalır ama sonra mutlaka yer süte güveniyor ne faydası var ki hiç yok