Nslhn_01 Kızlar diş için neler kullandınız kızım sürekli saçını ve kulağını çekiyor dişten dolayı çıkmadı henüz tetagil kullanıyorum daha iyi bi yöntem var mı bildiğiniz
aven Nslhn_01 arkadaslarim bebeklerine hep bunu kullanmislardi bende kullandim fakat diş henûz etkisini gostermedi mutlaka deneyin denemediyseniz zeytinyagi icinde karanfil iyice ezip buzdolabında bekletmislerdi 1 gün ertesi gün donmus halde sürmeniz gerek damak ve diş etlerine
bsrashn aven bende bu şekilde kullanıyorum. Parmağıma biraz alıp diş etlerine sürüyorum rahatlatıyor. Ayrıca meyve için süzgeçli emzik satılıyor onun içine sütümü dondurup koyuyorum onu yiyor hem soğuk rahatlatıyor hem de ısırarak kaşıyor
bsrashn aven maalesef bilmiyorum olur mu olmaz mı bi doktora sorun isterseniz formül mama hiç kullanmadım
ahs648_ aven ben formül mama kullanıyorum doktotum hijyenik olmaz demişti onun yerine kullanyorsa emzik yada diş kaşıyıcıları buzlukta sogutup verebilirsin
Nslhn_01 Bende o süzgeçleri buzluya attım içine muz koydum almıyor soğuk diye tutmuyor tadından dolayı ama zeytinyağını yapacam karanfil biraz rahatlatır tetagil sadece rahatlatıyor dişi çıkmadı henüz zaten görünmüyor da
bsrashn Nslhn_01 süzgeci atmıyorum buzluğa. Sütü dondurup süzgecin içine koyuyorum. Siz de muzu dondurup içine koymayı deneyin isterseniz o zaman yavaş yavaş soğuğu gelir alışır bebiş
bsrashn Alinasem çok sıcak zaten ya serinletiyor aksine. biz yaşamadık öyle bir şey ki hassas bi bebe bide bizimki bronşiolit geçmişimiz var maalesef . Doktora sorduğumda verebilirsiniz sıkıntı olmaz dedi ama siz yine de sorun isterseniz