Zeyzeycan Alyamoms1 benimde kızımın ismi alya ikinci kızımıza mihri düşünüyoruz size de fikir olmuş olur belki sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Minel-inannesi Alyamoms1 ben kardes isimlerinde ayni anlam, farkli seslenme(sesteş) yakistiriyorum. Alya yüksek, yüce anlamina geldiği için sema, asuman gibi isimleri tercih edebilirdim ☺️ simdiden ismi hayirli olsun, saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallah
merveatlaseymen Bnce alya cok güzel bir isim diger kiziniz icinde baska bir isim olabilir baska seçeneklerde düsünebilirsiniz❤️☺️
dilberhala1 Alyamoms1 Şu anda 5 ay 14 günlük 5. Aya kadar hiçççççç ne ağlama ne zırlama doyur koy yerine misss 5. Aya girdik sanırım artık dişlerden bi huysuzlanmalar başladı ama o kadar güler yüzlü ki her şeye hemen güler ağlak bir bebek değil, algıları iyi güzel maşallah her yaptığım şeye beklediğim tepkileri alıyorum. Benim kızım hiç zorlamadı beni uysal bir bebek yani tek başıma desteksiz bakıyorum.. beyaz tenli yeşilimsi bir göz rengi var 💜 pamuk doğam benim tam ismini gibi kızıma baktıkça içimde sanki ormana gidersin de böyle sadece kuş sesi bir hamak hafif bir ılık esinti hissettiyor bana doğa kuşum benim 🍀🍀
busenihicalakadaretmez Alyamoms1 öyle gerçekten de🙈 inşallah içinize sinen güzel bi isim koyarsınız, sağlıkla gelsin miniş 🙏🌸
superkahramanbiranne Alyamoms1 Asya isminden gına geldi o kadar çok ki.. doğa da böyle boş yani ? hem isme göre şekillenir doğa da bir sürü hava olayları var. riskli isim başka bulun bence