Kızlar selam 2 ay 5 günlük bi kızım var çok şükür. Fakat asla uyumuyo. Kucakta uyursa tamam ama yatırdığım an uyanıyo. Uyumadığı zaman 10 dk kucakta gezme sonra meme istiyo meme veriyorum o kadar emiyo ki kusuyo sonra biraz daha kucakta gezme tekrar meme istiyo. Eğer memede uyuduysa iyice daldıktan sonra yatağa bırakıyorum en fazla 10 dk bakın abartmıyorum 10 dk sonra uyanıyo. Sonra tekrar meme. Bazı günler kucakta da dalamıyo tüm gün mızmız geçiyo o zaman. Sürekli ayaktayım ve gerçekten çok yoruluyorum. Başka kimsede kolay kolay sakinleşmiyo ağladığı zaman. Herhangi bi sağlık problemi yok çok şükür ama o kadar yorgunum ki artık tuvalet bile lüks oldu çünkü inanın fırsatım yok. İnsanlar ınanmıyo bana abartıyorum sanıyolar. Başkalarını görüyorum bebekleri gayet uyuyo, sakinler. Hatta bebeklerini bırakıp bi yerlere gidebiliyolar. Sanırım ben eksiğim diyorum ben beceremedim. Çok yoruldum artık daha çok mental olarak. Var mı bu süreci böyle geçiren ? Geçici mi bu ? Ne zamana kadar böyle devam edecek ? Bunu yazmak bile kötü hissettiriyo bana bebeğime yetemediğimi düşünüyorum artık..