yenianne1061 İyi akşamlar hanımlar 30 gün önce yapıştırma dikişli sezeryan oldum hiçbir şey yoktu ama bugün dikiş yerlerim çok acıyor ve hafif sarı renkli akıyor neden olabilir
sumeyyeuzuun_ yenianne1061 sarı renkte akma varsa enfeksiyon kapmış olabilir dikiş yeri direkt doktora gidin.
htckmk yenianne1061 sizde dikiş ipi görünüyor muydu başlangıcı ve sonunda bende var bi başta bi sonda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilkinde böyle bir şey yaşamadım
Gnyarknnn yenianne1061 merhaba geçmiş olsun enfeksiyon kapmış olabilirsin canım doktoruna gözük acil bence ben sezaryen oldugımda karnımı sıkıp bakmıslardı sızıntı var mı diye
sevilcn htckmk ben de sezeryan oldum dediğiniz gibi sadece başta ve sonda dikiş ipi vardı günde üç kere temizliyordum dikiş yerini ve ip olan başa ve sona krem yazmıştı onu sürüyordum sonra ipler de düştü zaten.
sevilcn yenianne1061 benim mesela banti da mesela üçüncü gün açtım kendim duş aldım beşinci gün kontrolünde de kremi yazdı on gün daha pansuman yap günde üç gün dedi sorun yaşamadım
sevilcn yenianne1061 çok geçmiş olsun zaten sezeryan doğum zor bir de böyle şeyler daha da can sıkıyor