Minel-inannesi defneelinaa ayyy göz yaşım pıt 🥲 ne giydirirdim kizima bunlari, nasil pratikler😊 hayirli bereketli satislariniz olsun
defneelinaa Aframm ikisi 400 tl pembe olan hiç giyilmedi ikiside %100 Pamuk 6-9 aylık beyaz olan tulumun şapkası da var paylaşmayı unutmuşum
defneelinaa 1prens1prenses_ ikisi 400 tl pembe olan hiç giyilmedi ikiside %100 Pamuk 6-9 aylık beyaz olan tulumun şapkası da var paylaşmayı unutmuşum
defneelinaa @Aframm @1prens1prenses_ bedenleri biraz küçük ama onu söyleyim 3-6 ay gibi düşünün siz garanti olsun 🤍
1prens1prenses_ defneelinaa benim kızımda küçük prametüre doğdu yeni yeni toparlanıyor 40 kı bugün cıkıcak kullanılmış ya çok değil mi fiyatı
defneelinaa 1prens1prenses_ birisi hiç kullanılmadı canım sadece ilk aldığımda hepsini yıkadım ütüledim
papatya__ defneelinaa ablacım yanlış anlama ama sonuç olarak 2.el lcden kuponla iki tulum bile 400 etmez artık işinize de yaramaz paraya ihtıyacınız yoksa uygun verinki. Ihtıyacı olanlar alsın
defneelinaa papatya__ paraya kimin ihtiyacı yok ? İhtiyaç olduğu için satıyorum zaten . Yanlış anlayacağım bi durum yok hayatım fiyatı bu şekilde almak isterseniz 🤍