kerime15 kızlar çok üzülerek bu mesajı yazıyorum . bebeğimin kalbinde asd 10 mm lik bir delik var. 5 aylık olduk hiç kapanmadı kendiliğinden. doktor bu büyüklükte kapanması zor görünüyor dedi..bu durumu yaşayanlar paylaşabilir mi .bizi neler bekliyor.
Erencinarinannesi kerime15 bizde küçük Asd vardı 4. Ayında kapandı mm söylememişlerdi bize ama 4 ayda kapandı
Deletedmom7272 kerime15 çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah kendiliğinden kapanır 🤲🏻 7 yaşında bide 10 yaşında kendiliğinden kapanıyo diye biliyorum
Ankarali kerime15 geçmiş olsun. 5aylik olmuşsunuz zaten ek gıdaya başlayınca büyüdükçe geliştikçe kapanır ama bakımına beslenmesine çok dikkat etmeniz gerekiyor. Başka herhangi bir sorun var mı mesela kalpteki delikten dolayı çok hızlı nefes alışverişi? Başını boynunu falan tutabiliyor mu?
kokusudalin kerime15 benim kiz kardeşim kalbi delik doğdu 4 yasinda ameliyet olmuştu. 12 yaşına kadar idrarını tutamadı hassas dönem geçirdi ama geçti sadece ameliyet izi var onun dışında sıkıntısı yok. Benim oglumda üfürümlü doğdu ama daha detaylı baktirmadik
kerime15 başka sorunu yok . herhangi bir belirti de yok.benim merak ettiğim 10 cm ve üzeri delik olanlar ameliyatsız kapadı mı.