caglkandmr Ahsenvekutayinannesi sakın bulaşma ben bulaştım tc falan isteyip papara hesabı açtılar üzerime zor kapattım kara para aklama işi yapıyolar insanlar üzerinden uzak durmanı tavsiye ederim
MihrimahVeYunusEmre Ahsenvekutayinannesi ben yapıyorum ama kendim gidip alıp yapıyorum Instagramdakiler dolandırıcı
caglkandmr Ahsenvekutayinannesi rica ederim canım ya da yaz karşına çıkan bir yer varsa baktın tc falan istiyorlar hemen uzaklaş bendeki tecrübesizmiş tc istediği için kolay atlattım bazıları kimlik fotoğrafı falan istiyor kişisel bilgilerini sakın verme
Deletedmom_9857 Ahsenvekutayinannesi yani bebeginiz küçük ise zor olurda bende öyle küçük küçük başladım sosyal medya üzerinden reklam veriyorum çok şükür mum çok zor değil aslında alıp direk kalıplara döküyorsn ya istersen bi arastirn öyle dolandırıcılara para kaptirmktan daha iyi
MihrimahVeYunusEmre Ahsenvekutayinannesi Majectic diye bir yer var takı toka toptancısı ordan alıyorum Trabzon’da
Ahsenvekutayinannesi caglkandmr bir firmayla WhatsApp üzerinden konuştum TC mi istemedi ama 650 lira kapora istedi o da kendileri mağdur olmamaları içinmiş ilk satışta geri veriyolarmis ama dolandırıcılar o kadar çoğaldı ki insan korkuyor
caglkandmr Ahsenvekutayinannesi sakın atma kaporadan sonra tc istiyorlar kapora isteyenler de dolandırıcı
Deletedmom_9857 Ahsenvekutayinannesi onu tahmin etmek çok zor canım ya aldigin siparişe kullandığın malzemeye göre değişir arastir ama bi