bilemedimya Bir arkadaşım buraya sormami istedi 26 aylik kızı ürtiker olmuş fenistil krem ve alerji damlası kullanıyor bu durumla karşılaşan varmi varsa geçmesi için ne kullandınız? 🖤
annediyebiri bilemedimya enfeksiyon kaynaklı olmuş ise geçmesi 40 günü buluyor ilaçlar pek işe yaramıyor kızımın oldu 40 gün geçmeyebilir dedi doktor enfeksiyon yüksekti
Karakiz1 bilemedimya Yani böyle şeylere inanır mı bilmem ama ben oldum 2 sene boyınca uğraştım en son hocaya okuttum geçti okutsın bi
OncedenGurme bilemedimya ben ürtiker olmuştum. Ev akarına alerjim çıktı. Bir de gıda boyası sebep olurmuş. Paketli gıdaları kestim. Doktor yün olan herşeyi yasakladı. Odamda halı, yün yorgan, yastık, kıyafet bırakmadım. Tekrarlamadı sonra
AnnaKurt bilemedimya Benim de sıcağa var. Kabarcık kabarcık oluyorumm. Son zamanlarda kediye de çıktı…
Fatma22 bilemedimya bnmde sicaga karsi urtikerim var. Giydigkm seylere dikkat ediyorum . Pamuklu olmasina. Nevresime yastiga flnda . Temiz olmasina. Bide katkili .paketli gidalardan uzak durmaya cslisym . Sicaktan olabilir. Bide abur cibur fln yedirmesin bnce. Alerji testi yaptirip bakiliyo ama bebek kucucuk nasil olur bilmiym
bilemedimya Fatma22 evde yapabileceği doğal bir çözümü varmi İlaçlarla kremleri geçecek gibi degilmis
mavisstr Salgın sanırım 8 aylık bebeğim de oldu komşumuzun ogluds aynı durumda enfeksiyon değil dedi doktor ama ateşle başladı tam bitti diyorum yine oluyor günde 2 kez dış aldırıyorum yok yine var