Bilgiliannee Bize en yakın deniz Mersin’de o yüzden 3 günlük önümüzdeki hafta boşluğumuz var onu değerlendirelim istedik daha hiç gitmedik Mersin’e o yüzden hiçbir şeyini bilmiyoruz🥲Neresine gidilir denizine falan hiç bilmediğimiz için giden yada orda yaşayan bana fikir verebilir mi 🥲
suheyla92 Bilgiliannee bizim kizkalesinde devremulk var her yaz gideriz denizi cok guzel sezlong kiralamazsaniz ucret ödemenize gerek yok biz kamp sandalyelerimizle gidiyorduk. Tavsiye veremiyorum bilmiyorum ama sahil boyunca onlarca pansiyon var
Feyzosumunannesi Bilgiliannee Boğsak , Bozyazı,Silifke, Anamur. Mersine geliniyorsa kesinlikle buraların denizine girilmeli. Kız kalesi Erdemli asla tavsiye etmem denizi kötü ve Suriyeli dolu. Bi söylediğim yerlerin denizi müthiş güzel.
Bguler Bilgiliannee kız kalesi asla tavsiye etmem suriyeli dolu 2 kere gittim ilk gittiğimde iyiydi ama 2. Gidişim en berbat tatilimdi rezil olursunuz yani çok pis bir yer olmuş
Bilgiliannee 3 günlük apar topar gitmek istediğimiz için de otel değil de temiz pansiyon arıyoruz aslında apart tarzı da olur yada bilenlerden fikir istiyorum kızlar 🥲
Bilgiliannee Bguler Orası hiç aklımda yoktu aslında siz diyince öğrendim diyebilirim ama herkesin gittiği biryer dediğiniz gibi hiçbir zaman güzel olmaz sakin yerler istiyorum o yüzden