elvnamazli Merhabalar. Bebeğim 10günlük. Sütüm az olduğu için mamaya geçirdi doktorumuz. Sütüm az da olsa geliyor ve bebeğim emmiyor. Sağıyorum amma biberonla da içmiyor. Sütümü nasıl kese bilirim? Çok canımı acıtıyor memelerim.
dusgezgincisi elvnamazli neden sağmak yerine kesiyorsunuz sağın verin biberonla içmiyor diyorsunuz onun emecegi 10 cc falan biberonu bitirmesini beklemeyin bebek eme eme süt artar daha 10 günlük çok erken pes etmiş olmuyormusunuz yada mama vererek işin kolayını mı buluyorsunuz doktorlar işi maliyete döküyorlar siz bol bol emzirmeye bakın
biranneminik elvnamazli hayır kesmeyin lütfen eme eme gelir süt zaten daha 10 gün içinde şakır şakır süt gelmez ki zaten. O yüzden emzirmeye devam edin mamadan daha sağlıklı anne sütü. Göğüs ucu benimde yoktu canım çok acıyordu hatta yara olmuştu ama genede pes etmedim emzirdim sizde öyle yapın kesmeyin lütfen sonra çok pişman olursunuz
elvnamazli dusgezgincisi meme ucum yok acıdan kıvranıyorum doktor emzirmemi kendim için sağlıklı bulmadı. Sütem sudan farksız, psikolojim bozuk. Yemek de yemiyorumki vitamin alsın çocuk. Onu çok seviyorum amma emzirmek benlik değil.
dusgezgincisi elvnamazli benim de hiç yoktu hatta ucu olmadığı için beni 15 gün sadece silikon ile emdi ağlaya zırlaya ağzına verdim zor kabul ettirdim en sonunda tuttu şuan sen lohusalık depresyonundasın sakın pes etme sabret geçiyor bu günler emzirmeye çalış 🙏 inan düzelecek