annevebebegiii__ Bebeğimin ayağı kapının bir yerine sürtündü tetanoz aşısı ne zaman vuruluyordu bebeklere? Çizilme kanama olmadı
gamzekuzeyege Bebeklere ben 2. Ayda yapılıyo diye biliyorum sağlık ocağı yaptı bize suan kaç yaşındaki
annevebebegiii__ gamzekuzeyege 3,5 aylık ama kanama çizilme olmadı sadece değdi gibi ama ben evham yaptım
gamzekuzeyege annevebebegiii__ aşı kartında yazar canım evham yapma ama biz yaptık diye biliyorum karma aşıyla beraber sizde olmuşsunuzdur hem paslı bişey olması lazım kapı paslı değildir diye düşünüyorum hem kanama çizilme olmamış bende senin gibi panik evhamlıyım ama bişey olmaz inşallah merak etme 🌸🐣
annevebebegiii__ gamzekuzeyege kanama çizilme olmadı canım çok şükür baktım 2. Aylık aşıda da oluyormuş o korur
annevebebegiii__ gamzekuzeyege teşekkür ederim yavrum aşılarını yaptırdım 3,5 aylık bebeğim 2 aylık aşıda tetanoz bulunuyormuş evham yaptım işte
gamzekuzeyege annevebebegiii__ bende aynıyım canım çocuk konusunda çok hassasım ama bütün aşılara düzenli gittiyseniz sorun olmaz korur zaten ❤️
annevebebegiii__ gamzekuzeyege olduk canım e nabızdan baktım hiç aksatmam hatta aile hekimizdeki hemşireye de yazdım sordum 2. Ay sonunda olduğunuz aşıda koruma var dedi,ne bileyim benimki de aşırı takıntı saatlerdir düşünüyorum kanadı mı kanamadı mı diye