NmalkoC 151215 vivense uzak durun ufak konsol gibi bişey aldım sadece boyutları vivensedeki uyduğu için allahım o vidaları takarken çatır çutur parçalandı yemek takımlarımı falan koyamadım mecburen 1 kaç ay idare edip direk attık çok kalitesiz
OptimusPrime 151215 2020 yılında TV ünitesi ve yemek masasi aldım. Hala kullanıyorum taş gibim ama güncel kalitesi düşmüş de olabilir.
Busra2326 151215 2020 de yatak odası aldım hala da memnunum ama şuan kimden duysam şikayetçi eltim yeni evlendi 4 ay oldu hala oturma odası gelmedi
twinsmomm2 151215 benim eşyalarım komple vivense 3 sene oldu yatak odası ve yemek odası takımından çok memnunum işte konsol yemek masası ve sandalyeleri ama koltuk takımı facia hor kullanmamamiza rağmen çöktü oturma yerleri hiç rahat değil degistiricez mecbur
dusgezgincisi 151215 oturma odam ünite dahil vivense biz çok memnunuz üç yıl oldu yeni gibiler hala kaliteli ürünleri var
theyikik Bende L koltuk , tv ünitesi ve konsol aldım. geç teslim ediyorlar o bir gerçek ama çok memnunum . . Önce tv ünitesi aldım memnun kalınca konsolla koltukta aldık. Taş gibi sağlam hepsi.
Prensesin_Annesi_ 151215 Biz ünite aldık cok memnunuz teslimatta cok kısa sürede gerçekleşti hatta tahmini teslimat süresinden baya bayaa önce geldi koltuk kalitesi nasıldır bilmiyorum
[silindi] 151215 2021 senesinde ogluma cocuk odasi aldim cok memnunum vivensede bir cok magazayi icinde bulunduran bir pazar yeri aldiginiz urunler vivense marka ile gelmiyor saticilar baska baska iyi bir urune denk gelirseniz ne ala.
[silindi] 151215 bence vivense magazina git magazada bak kalitesine showroom da oluyo bazen urunler ben bakip oyle aldim oyuzden bi sıkıntı yasamadim baya kaliteli😊
theyikik 151215 evet alacaksanız da vivensenin kendi üretimi yani vivense collection yazanlardan almanızı tavsiye ederim çünkü bünyesinde birçok satıcı var belki onlar kaliteli değildir.