evahll Kzlar bugün dönmeye başladık ikinci çocuk ama yine aynı heyecan😀 sizim bebekler ne zman dönmeye başladı
scinar evahll 3bucuk aylik donmeye basladi o gun bugun uyurken bile donuyor bazen diyorum biraz daha ogrenmese iyi miydi😅
evahll scinar ya dönsün otursun emeklesin hemen inanın sırt üstü yatmasından çok daha iyi oluyor. Deneyimledm😀 dönerek yatmaya alışıyorlar
scinar evahll ben oturmasini istiyorum en cok oturtayim mama sandalyesinde yanima oyalarim bi sekilde en azinda kucakta zor oluhor 😀
bisenakillisinzaten evahll kizlar benim bebeğim de dönmeye başladı şuan 5 aylık ama hamakta yatiyor sadece. Bende geceleri döner de düşer diye korkuyorum. Napabilirim
Feyzosunannesi evahll büyük kızımda 4 aylıkken dönmeye başlamıştı simdi kardeside aynı 4 aylık olduğu hafta dönmeye başladı durmuyor yerinde 😂
egekulk evahll yüz üstü yatınca dönmeye 3 aylıkken başladı ama şimdi onu unuttu sırt üstü yatınca dönüyor 5.5 aylık bir gecede dönme perileri geldi yatakta uyumayıp fır fır dönmue başladı
Ecekus_mom evahll benim benim beş buçuk aylık ama dönemiyor tam olarak biraz tostik bir bebek onun etkisi var mıdır acaba
Ecekus_mom evahll yazık yavrum dönmeye çalışıyor ama totusunu bi türlü döndüremiyor 😂 Arkadaşım bebeği var onun ki minyon biraz da zayıf epey hareketli benim bebrk kilosundan hantal diye düşünüyorum