rkbr ayy bende aynıyım yumurta ve süt ürünlerine alerjisi var ve hep aynı şeyleri veriyorum ben mesela şey aldım şuan mevsimi değil ama farklı içerik olsun diye migrosta dondurulmuş ıspanak ve brokoli aldım sürekli çorba veriyorum elimde ne varsa karıştırıyorum
Kabak yeşil fasulye patates havuç soğan sarımsak brokoli ıspanak kemik tavuk suyu kırmızı biber ve tuzsuz salça bunlardan kafanı esen ile çorba yapıp içine pirinç bulgur şehriye koyuyorum kuzu kıyma ve tavuk but da koyuyorum bizim burda tatlı patates pek olmaz denk gelirsem ondan ve bütün meyvelerden ya püre yada muhallebi yapıyorum 8. Aydan sonrada ne yemek yapiyosan ondan tuzsuz olarak ayırıp blender yada çatalla ezerek verebilirsin bide patates kabaktan yumurtasız mujvere basliycam
Bide içinde süt ürünü bulunmayan of marka Bebek bisküvisi aldım onuda meyve yada muhallebi içine koyarak verebilirsin ama dikkat et alerjen bebek olanından al ya çok zor başkada benim aklıma hiçbir yiyecek gelmiyo çok karisik yazdım aklıma ne gelirse 😁