Zehra_Ens Önce meyve sebze berilirse yoğurt yemiyolarmış tatsız geldiği için o yüzden önce yoğurtla başlayın diye tavsiye ediliyo. Ben de önümüzdeki ay geçcem ek gıdaya heyecanla bekliyorum 💃🏽
PamukEcem Oglunasikbiranne08 ben yoğurtla başladım. Sonra patates-havuç-kabak-bal kabağı sırasıyla gittim. Sonra meyvelere başladım. Cam rendede rendeleyip suyundan verdim. Parçalarından da silikon emzik var ona koyuyorum severek yiyor. Muzu mesela ezerek verdim. Pekmez tattirdim. Dün yumurtaya başladım. Sevdi. 3gun olunca peynir yapıp vercem
Mirayoguz Oglunasikbiranne08 http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/6-ay-4-hafta-hafta-kuzu-etine-merhaba/ Merhabalar linkteki siteyi inceleyebilirsiniz. Çok güZel faydalı bi çalışma olmuş bende yeni başladım ek gıdaya birebir uyguluyorum. İlk 2 günümüz iyi geçti. Hafta hafta ne vermen gerektiği yazılmış.
ayazasaf Oglunasikbiranne08 önce yoğurtla başla canım tattır alerjik bir reaksiyon olup olmadığını gözlemle sonra kabak bal kabağı havuç patates püreleri verirsin. Sonra meyveleride püre halinde ver suyu kan şekerni ani yükseltir düşürür. Muzu çatalla iyce ez püreleşiyo zaten hemen. Elmayı cam rendede yaptım sevmedi bende buharda haşlayıp püre yaptım
Oglunasikbiranne08 Esokya çok sağol canım benim ❤️ Şey soracağım şimdi bugün 1 cay kaşığı yoğurt ile başlayacağım . 1 cay kaşığının hepsini ağzına vermim demi azar azar vereyim kusmasın diye
Oglunasikbiranne08 Esokya bide öğlen vaktimi vereyim canım ? Ha bide açken mi vereyim ek gıdaları tokken mi ?
Esokya Oglunasikbiranne08 07.00 anne sütü 09.30 anne sütü 11.00 ev yapımı yoğurt ( bir çay kaşığı ile başlanıp 3 4 kaşığa kadar verebilirsin 12.00 anne sütü 14.00 anne sütü 16.00 sebze püresi ( bir çay kaşığıyla başlanıp 3 4 yemek kaşığıyla artirabilirsin 17.00 anne sütü 19.30 anne sütü 22.00 anne sütü 00.30 gece beslemesi