Birdunyabircennetannesi Ay galiba kalp krizi geçireceğim yakında Sürekli çarpıntım olmaya başladı genelde kısa sürüyor ama dün 5 10 dk sürdü Bu covid aşıları mı yaptı diyorum artık Gerçi küçükken de oluyordu 🤷 Randevu da alınmıyor ki hastanelerden gideyim🤷
yirmiikikasim23 Birdunyabircennetannesi bendede hamileyken cikmisti aman Yarabbi nasil bisey o oyle en dusuk 130 oluyordu doguma girerken 155 olmustu sakinlestirici almistim rutin muayenelerde fenalasiyordum surekli tekrar hatirladim o gunler🥺 kardiyolojide holter verir buyuk ihtimal oyle anlasilir
Birdunyabircennetannesi yirmiikikasim23 Daha önceden taktırmıştım bir şey çıkmamıştı ama bu aralar çok fazlalaştı
yirmiikikasim23 Birdunyabircennetannesi havalar da etkiler, streste etkileyebilir, kiloda etkileyebilir. İyice arastirilmasinda fayda var
Birdunyabircennetannesi bosanbacim Benim belli olmuyor gündüzde oluyor akşamda Acaba yorgunluktan mı çoğaldı bu aralar çok daha fazla yoruyor oğlum
Birdunyabircennetannesi caylavyu Bu aralar çok stresliyim ama benim hep vardı daha önce holter takıldı falan bir şey çıkmadı Sonra bir anda durdu olmadı Şimdi tekrarladı sürekli oluyor