goney Kızlar selam, kızım 5 aylık. Bugün sabahtan beri numaradan devamlı öksürüyor, artık ciddiye almaya başladım. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
eylulcakir goney yapar bebekler tekrar eden sesler çıkarır ama öksürük bilmiyorum benimkiler yapmadı öyle aba abbab gibi şeyler yaparlar genelde
Gizemmmmmmmm goney biz de 6 aylık olacağız yarın bu ay hep numaradan öksürük sesi çıkardı ses çıkarmak için yaptığını düşünüyorum çünkü boğazını rahatsız eden bir şey varmış gibi değil de kendi yapıyor gibi bir ses
diloslarrr goney benim kızım 8 aylık ilk önce babasını taklit ederken öksürmeyi öğrendi şu anda da mesela oturduğu ya da yattığı yerden almazsak numaradan ağlamaklı öksürüyor 🤣
milav goney bes aylık numara yapıcak bilinç seviyesinde mi ona şaşırdım oyun filan mı sanıyor acaba öyle yapınca siz nasıl tepki veriyorsunuz
Birdunyabircennetannesi Yani oğlumda yapıyor ama 3 yaşında 5 aylık bebek numaradan öksürme yapar mı bilemedim 🤷
goney Birdunyabircennetannesi çok bilinçli bir şey değil sanırım. Sizin bebeğiniz büyük onunki bilinçlidir :)
Birdunyabircennetannesi goney Evet çocuğunuz çok küçük olduğu için bilinçli yapacağını düşünmüyorum Oğlum bile bile yapıyor yapma diyoruz ya 😅
Duyulurum goney yapıyorlar ya. Oğlum Ali babanın şarkısında hayvan sesleri yerlerinde öksürüyordu 8-9 aylıkken. Küçük oğlum da biri hapsirinca öksürüyor ama 6 aydan sonra bunu yapmaya başladı.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala goney kendi kendine mi yapıyor yoksa siz yada başkası öksürdükten sonra mı? Benim kızım da yaşına Yeni girdi ama yapıyor yani öksürme numarasını. Ama öyle kendi kendine değil de birinin öksürüğünden sonra (bazen) Bak şimdi de denedim, beni taklit edip gülüyor 🤣
yavrupotuncek goney yaaa kıyamam 😂😂😂 benim bebeğimde bir kere hastalandı ve oksuruyodu iyilestikten sonra öğrendi ve aylardır yapandan oksuruyo bazen yapmaya çalışıyo ama yapamiyo ve çok komik oluyolar bebekler ne görürse aynısını taklit eder yapabileceğiniz birşey yok o ona oyun gibi geliyo karışmayın