esmaaxx 6 aylığız damaklari cok sert ve bu zaman diliminde sürekli bağırıyor resmen çığlık atiyor ne yapacağımı sasirdim artik, diş sancisina neler iyi geliyorrr kızlar ?
NewMomm1 esmaaxx bana göre hiç bir şey iyi gelmiyor. Jel aldım sürene kadar zaten yedi bi daha sürmedim 😂 salatalık veriyordum onu da bırakınca gene aynı. Buzluğa diş kaşıyıcı atıyorum veriyorum ısınıyor gene aynı. Alt dişleri çıktı üstler sanırım zorluyor şu an. Kısacası her şey 5-10 dakikalık rahatlatıyor sonra yine aynı..
aysegul_my esmaaxx kizim 7 ay 22 günlük 1 haftadir hep aglio bir disi cikti digeride cikmak üzere gibi uyuyamio aksama kadar susturamiorum aglio die doktora götürdüm jel verdi baya fayda etti simdi sadece gece uyuyamio onuda eşimle hallediyoruz calpol veriordum olmuyo zeytinyagi karanfil süruyodum olmuyo yani sürekli bağirio ve uykusu var durumunda cok zordu
esmaaxx ilayhazel 6 aylık sabah bi uyaniyoruz çığlıklar eşliğinde hiç öyle huyu yoktu kendi kendine kalkar oynardı ama bu diş süreci yeni yeni huy edindi 🤦
ilayhazel esmaaxx emin olun bizde öyleyiz şuan aşırı burun akıntısı ve hikirtisi vardı doktora götürdüm disten dediler eve dönüyoruz sürekli bagiriyor