Bebekard Kızlar merhaba, eylülde çocuklarını özel kreşe gönderecekler fiyat bilgisi paylaşabilir mi acaba, izmirde yaşıyoruz oğlum 3,5 yaşında 18000 tl aylık istediler tam gün sizde nedir durumlar fikir olsun☺️
OncedenGurme Bebekard istanbul 4 yaş tam gün 16 bin 🤷🏻♀️ ben devlette öğretmenim yarım gün 1450 lira 😄
AnnaKurt Bende izmirdeyim. 18 le 25 arasında burda da… Çok çok pahalı ya. Sanırsın çocuğu yatılı veriyorum
AnnaKurt OncedenGurme Bir şey diyecem devlette 4 yaştan sonra iki sene üst üste gidebiliyor mu? Ya da ben seneye vermek istesem şak diye verebilir miyim
Caglab OncedenGurme merhaba birsey sorucaktım bebegim kasımda 3 yasında oluyor ara dönemde devlete kayıt yapılabiliyormu
OncedenGurme AnnaKurt evet hem 4 yaşta hem 5 yaşta gidebilir. Hatta ekim- kasım- aralık doğumluysa üçüncü yıl da gidebilir
AnnaKurt OncedenGurme Nisan 2020 doğumlu. O zaman Eylül de başlasa 4.5 5.5 yaşında ve 5.5 6.5 arasında gidebilir doğru mu
OncedenGurme AnnaKurt buçuk muçuk pek bilmem. 2024 Eylül’de 53 aylık, 2025 Eylül’de 65 aylık oluyor. Gidebilir 😄😄
OncedenGurme AnnaKurt ya biz de ay hesabına alışık olduğumuz için buçuk diyince çok yuvarlama oluyor tam ay lazım 😄
happymomk AnnaKurt yarı özel yarı devletler var onlara bakabilirsin orda var mı bilmiyorum ama. Benim oturduğum bölgede (buca-gediz) nene hatun var mesela
OncedenGurme emotion1234 devlet kreşi yok. Bağımsız anaokulu var. Yani bir ilkokul, ortaokul vs binasında değil de kendi bağımsız bir binada açılmış bir devlet anaokulu. Genelde yer kaldığı için 4 yaş da alır. Çok çok nadir 3 yaş alan kurumlar da olabilir