yirmiikikasim23 Kizlar bebegim 7 aylik camasir ve kurutma makinesini kesfetti suan bakiyo ama kitlenmiyor. Sizin bebeklerde bakiyormuydu. Yegenim ozel cocuk yengem korkuttu bu konuda beni . Sizde durumlar nasil?
1gulceninannesi yirmiikikasim23 valla ben bakmayan çocuk görmedim tabi ki bakacak. Çünkü ilgisini çekebilecek bir şey. Hemen aklınıza olumsuz getirmeyin tek belirti o olamaz.
bebegiminbesigicamdan yirmiikikasim23 valla ben bile arada dalip izliyorum yani 😅 degisik geliyor onlara sesi goruntusu
Meteninanasi yirmiikikasim23 dinlemeyin etrafı lütfen bişey olsa ilk siz fark edersiniz zaten benim çocuğuma herkes adına bakmıyor adına bakmıyor bişey var dedi ama sonradan fak ettim ki hiç bişeyi de yok bakmak istemiyor sadece herkese sevdiği kanı kaynadığı insanlara bakıyor sadece
nnidua yirmiikikasim23 benim bebeğim de vantilatör dönerken bakıyo ama normal bence yani benim bile dikkatimi çekiyor bazen
yirmiikikasim23 1gulceninannesi aslinda benim hosumada gitmisti sonucta kesif yapiyor ama dedigim gibi yegenim otizmli oldugu icin yengem bir korkuttu acikcasi yoksa ben cevreme otizmle ilgili seminer verecek kadar bilgiliyim aslinda🤷🏻♀️
yirmiikikasim23 Meteninanasi inanin kimseyi dinlemem ama yengem bilgili bu konuda o yuzden taktim bu konuyu. Yegenimde isme donup bakmazdi ama o kimseye bakmazdi mesela
ArvenMom yirmiikikasim23 ya ben bile bazen oturup izliyorum ne varmış hoşuma gidiyor özel de değilim yani korkmayın ya
Newmomy yirmiikikasim23 benim kızım da çamaşır makinesi ilk gördüğünde dakikalarca izlemişti ama hiçbirşeyi yok, şimdi herşey çok abartılıyor bence bende küçükken önüne oturup izlediğimi hatırlıyorum
yirmiikikasim23 Newmomy yahu cocuk bi yone uzun sure baksa korkar hale geldik herseye kulp buluyolar paranoyak olduk iyice😏
jap yirmiikikasim23 bu tek başına belirti olamaz. İki kızım var ikiside izliyodu çünkü değişik bişey oluyo orda. Sadece dikkat çektiği için bakıyodur
Nalia yirmiikikasim23 hiç korkmayın ben de küçükken önüne oturur izlerdim Allah’a şükür çok da sağlıklıyım yani ilgisini çekiyordur
ArvenMom yirmiikikasim23 otizmin ne olduğunu biliyorum yiğenim öyle ama her çamaşır makinesi izleyen çocukta otizm olmuyor
NmalkoC yirmiikikasim23 bende izlerdim çok küçükken gayet normalim ilgisini çekmeyen cocuk yoktur bence çok fazla odaklanmıyorsa dışarıdan gelen seslerede duyarlıysa bence bi problem olmaz benım oğlumda izlerdi mesela çalıştırırdık birlikte ama ismiyle falan seslendiğimde döner bakardı hemen
NmalkoC yirmiikikasim23 arkadaşımın oğlu var otizmli mesela parkta görüyorum bu jetonlu sallanan oyuncaklar varya onlara oyle bir odaklanıyorr ki oğlumm hadi gidelim falan diyor cocuga dokunduğu halde pür dikkat mesela odaklanıp bakıyor böyle asla birşeye tepki vermiyor o yüzden tedirgin olmayın bence cok normal