seninbenimlederdinne_ Dgn-1cnblt Bende spiral var ama tek korunma yöntemi o değil eşimde korunuyor arada bir kaçak oluyo illa onda da problem yaşamadık çok şükür. Taktırdıktan sonra düzenli kontrole giderseniz bir ley de olmaz Allah’ın izniyle
Zeynephuma22 seninbenimlederdinne_ Takılırken çok acıyor mu bende 2 buçuk ay oldu doğum yapalı taktırmayı düşünüyorum
cirkinimaa seninbenimlederdinne_ spiral olunca afedersiniz ama boşalma oluyor mu kimisi oluyor diyo da
Dgn-1cnblt Zeynephuma22 vazijandan içeri doğru bi sıvı sıktı şiddetli bi adet sancısı geldi sadece fazla uzun bi işlem değil hemende bitti hiç hissedilmiyo değil ama aşırı da acısı yok hemen bitiyo zaten
Zeynephuma22 Dgn-1cnblt Teşekkür ederim , aslında İki tane normal doğum yaptım ama hiç cesaret edemiyorum ya birde olumsuz yan etkilerini okuyunca 🫤
Dgn-1cnblt Zeynephuma22 öyle çok malesef ama iki yöntemle korunabilirsiniz zaten hiç bir korunma yöntemi %100 garantili değil malesef en korunaklı bu sanırım çevremde herkes bununla korunuyo
oglumunannesiyim_- Ben sezeryanla doğum yaptığım niçin ikinci çocugu yaklaşık bir 4 yıl kadar sonra istiyorum o zamana kadar spralle geri çekilme ile korunup.son sezeryanimda da kordonları baglaticam ömür boyu kafa rahat olsun
Dgn-1cnblt Bu spiral kaymadığı sürece hamile kalma olayı olmaz demi diyelim ki kaydı onu nasıl anlayacağız peki