pengun Bebeğim 17 günlük ve dün 3. Topuk kanı alındı sizler de böyle bi süreçten geçtiniz mi sonuç ne çıktı sizlerde çok düşünüp kendimi üzüp ağlamak istemiyorum
hazale966 pengun bizden 2 kez alındı. Biri doğum sonrası hastanede 2. Si sağlık pcağında. Ben 2 kez alınıyor diye biliyorum. Birşey çıkınca arıyorlar aramazlarsa normalmiş. Sağlık ocağındaki Hemşiremiz öyle demişti
welcom pengun bu gün bizi de aradılar troid yüksek çıkmış 3.yü aldılar inşallah bi daha atamazlar normale dönmüş olsun Allahım🤲
maygirl pengun dogumda hastanede ve sagliknocainda mutlaka aliniyor zatrn kalitsal hastalik warmi vs bunlara bakilir sonuc bikenjze gerek yom hatta bilmeyin hic bsey bilirseniz bilinki bi hasstaliginiz wardir.aramazlarsa merak etmeyin hersey yolundadir.
htice2909 Evet emin olmak için alıyolar benim bebeğinden de 3 kez alındı bir problem çıkmadı şükür eminim sizde de sadece tedbir için almışlardır üzme kendini bu günlerin tadını çıkar
pengun hazale966 evet 2 defa topuk kanı almaları normal ama bi değer yüksek çıkınca 3. Topuk kanı alınıyormuş bende çok tedirgin oldum
pengun welcom hayır daha aramadılar geçen cuma günü sormak için sağlık ocağına gittik daha sonuç çıkmadı sizi arayacaklar söylendi
3247 pengun sonuç da bısey çıkarsa ararlar sizi temizse Köker aramaz merak etmeyin hayırlısı ile güzel olucak herşey