Ayseglpolat Valla en sonunda saçımı başımı yolacağım bi çocuk her saat uyanıp neden ağlar? 5 aylık olcak 3 gün sonra 5 gündür yeni çıktı gece 3ten sonra her gün saat başı ağlıyor düzenli olarak. Valla kafayı yemek üzereyim atak mı diş mi ne bu allahım
esmaayeldann Ayseglpolat 6 aydan beri bu şekildeyiz. Hele şu 3 gündür iyice çoğaldı saat başı yarım saatte bir ağlayarak uyanıyo çığlık çığlığa. Artık tükendim 8 aylığız bu arada. 2 aydır bu çileyi çekiyorum. Gram uyku yok yani bende kafayı yemek üzereyim en son gece dolaba kafa atıyordum ayağımda sallarken düşün artık ayakta bile uyumuyo
Ayseglpolat esmaayeldann ay niye böyleler ben geçicidir diye umud ediyorum. 10 da uyutuyorum gece 2-3 e kadar tık yok sonra bir başlıyor her saat sabaha kadar ya insan kafasını duvarlara vurmak istiyor gerçekten çok zor
esmaayeldann Ayseglpolat bende 9 da uyutuyorum günde 2 uyku yapıyor herşeyi saatli. 11de bir başlıyor sabaha kadar
Ayseglpolat esmaayeldann ben gündüz 3 uyku akşam 9 uyusun istiyorum ama bazen 2 uyku yapıyor. Mesela 2 gündür 3 uyku yapıyor sanırım gece ağlamaktan uykusuz kaldığı için normalde gündüz 30 dkdan fazla uyumazdı şimdi 40-45 dk uyuyor
123mer Ben oglum 8 aylik 1 haftadr boylr gece uyumuyor 10 20 dk bir kalkiyo gozu kapali agliyor . Disleride cikmadi daha hep kucakta durmak istyor gundizleri yere koydgum am agliyor
Ayseglpolat 123mer buda öyle sıkılıyorlar galiba birazda ondan da ağlıyor olabilirler ah bi otursa daha çok rahatlayacak benimki de