ozlemtuncayy Napacağımı şaşırdım bir bebek 5buçuk 6 da kalkar mi? Her yolu deniyorum ama tekrar uyuya geçiremiyorum 7buçuk 8 gibi tekrar uyuyor o zaman da büyük çocuk uyanıyr ben uyuyamyrm iyice şaşırdım ne yapacağımı
mrbld ozlemtuncayy 3 yasında kızım hep 6 6.30 gibi kalkar hatta bizi kaldırır sabah oldu kalkın diye 😅
ilaydaaysima eminmomss benim bebis 10 ayllk saat 6 dedinmi ayakta bayilcm artk uykszlktn burda beklimde belki uyutabilen vardir :,(
tultanhanim Kızım 21 aylık, doğdu doğalı sabah 5.30/6 arası uayanır. Her yolu denedim. Geç yatırdım, gündüz az/çok uyuttum, en son karartma perdesinden çok umudum vardı. Onuda aldım ama oda işe yaramadı.
peri_kizi_ ozlemtuncayy bende de durumlar aynı 5 buçukta uyanıyor iki saat uyanıklık oyun ve aktiviteden sonra uyuyor
vaveyla__ ozlemtuncayy 3 aylık bebeğim var her gün 5.30 yada 6 da kalkıyor Tekrar uyutsam bile en fazla yarım saat uyuyor
metehanbebekk ozlemtuncayy kız herkesin bebeği öyle 5 te uyandı ajajajj uyumadı hala erkende yatsa geçte yatsa böyle zamanla düzelir odada kararma perde var mı
kutsal6363 ozlemtuncayy bebeğiniz ne kadarlık? Benim 1 aylık sabah 5 de kalkıyor 9 10 a kadar uyumuyor. Sonra 2 saatbuyanip uyanıyor geri 11 112 den ikindi 4 e kadar uyumuyor düşünün. Akşam da uyumuyor çoğu zaman veya 1 2 saatte bir uyanıyor sürekli ilk cocugum ve artık çok yoruldum uykusuzluk zaten oyle. O uyudugunda dabuykum kacmis oluyor. Gerçekten annelik çok zor hiç böyle düşünmemiştim. 😭çocuktan önceki hayat çok güzel ve rahatmis diyorum kesinlikle
kaderdlrr ozlemtuncayy valla 3 de uyandı salla babam salla 6 ya 20 vardı uyudu gene uyandı şimdi de ayakta sallıyorum uyudu uyuyacak ama direniyor galiba onu uyutim derken o bni uyutacak 🥴🥴🤣🤣
nnidua ozlemtuncayy kaç aylık bilmiyorum ama doktorlar zaten en geç 6-8 arası kalkması gerektiğini söylüyorlar kaliteli uyku için 6 6bucuga çekebilirseniz çok iyi olur ama daha fazla uyuyacağını sanmıyorum benim bebeğimde en geç 6bucukta uyanır 8 8bucukta tekrar uyur 4 aylık
designermoms ozlemtuncayy benim kızım da 1 yaşında sabah 6 da bir anda uyanıyor Uyku düzeni var gündüzleri akşam uykusu falan Geç yatırmayı da denesem aynı saatte kalkıyor doğduğundan beri rekorumuz 7 bucuk o da nadir😂😂 bana çevremdekiler garip bakıyordu demek ki çok varmış 😂
sezenselen ozlemtuncayy benim kizimda 4 ay 12 gunluk surekli 5.50 de uyaniyor bazen 6.30 oluyor ve seviniyorum. Yapacak bisey yok boyle devam edecek bir yasina kadar sonra duzelirmis.