Seker_serbet1 avent in hangi emziğinden memnun kaldınız hanımlar, ben nuk kauçuk kullanıyorum başka emzik de almak istiyorım, denedim sevdim diyenler var mıdır 🌺
ozge3747 Seker_serbet1 Benim kızım 3 aylık ilk başlarda emzik vermiyordum sonradan dışarıda lazım oluyor diye tutsun istedim bibs tutmadı, Avent ultra air tutuyor o da arada bir canı isterse ☺️
Seker_serbet1 ozge3747 esradnz aynuruygar Dyg3436 ultra soft yada ultra airden birini seçeceğim, kızım yüzüstü emzik ile uyuduğundan yumuşak olsun zarar vermesin istiyorum ağzına
Goldgirl Seker_serbet1 benimki sürekli ağzından attığı için gece bulmak eziyetti bu dediğimin sapı parlıyor fosforlu
gokcekizinannesi Seker_serbet1 nuk un silikonunu kullanıyorum kızım ilk gün tuttu. tutmazsa çok para vermeyeyim demiştim 😊 ben de şimdi avent mi alsam diyorum ama buna da alıştı. e bebekte wee baby indirimdeydi onu denedik aldı ama çok sevmedi biraz kaba geldi.
Seker_serbet1 gokcekizinannesi nuk kauçuk kullanıyorum tutuyor emziği güzel emzik ama sorunum kenarlarının yumuşak olmasını istemem çünkü emzik ile uyuyor ve daha 58 günlük 🥰
esradnz Seker_serbet1 kenarları yumuşak var mıdır bilmiyorum canm ama wee’nin 2lisi var gece gündüz emziği diye geçiyor onun da biri parlıyor. kesinlikle alma.hem kenarları yanakları sıkıştırıyor iz yapıyor hem de silikon araları inanılmaz kıl biriktiriyor.doğumdan önce emmeyebilir düşüncesiyle uygun diye onu almıştık ama çok pişman oldum 🤦♀️😬 2 buçuk aydan sonra avent almamıza rağmen reddetmedi aldı 🤗
Seker_serbet1 esradnz avent alıcam canım, pahalı diye karşıydım ama gerekiyormuş, soft olanına iyi diyorlar
Bgmavsr Aventin free flow aldık pek sevmedi nuk kauçuk aldm onuda istemedi oioi uyku arkadaşlı olandan aldım onuda hiç almadı en son burda bi tavsiyeyle avent ultra soft aldm onu diğerlerine göre daha rahat alıyo sevdi