brnglsmm Kızlar merhabalar. Eşim jandarma. Mesela hatay arsuzda jandarma karakoluna ait konaklama yeri ve plaj vardı. Oraya gitmiştik gayet güzeldi. Eniştem hava kuvvetlerinde. Onlarda Tekirdağ Marmara Ereğli’sine gittiler yine askeriyeye ait konaklama yeri ve plaj çok memnun kaldılar. Tatil yerlerinde jandarmaya ait yerler var mı bildiğiniz? Personele özel olan. Tatile gideceğiz eğer böyle bi yer olursa daha iyi olur bizim için
aylizinannesiiii brnglsmm bende bekleyeyim eşim uzman güzel yerler varsa bende gitmek istiyorum ya 😍😍
Birbebetoannesi brnglsmm Antalya 🌸 Side idi sanırım , başvuru yaptık kısmet olursa inşallah gideceğiz bakalım.
senayemir Biz Balıkesir erdekteki yere gitmiştik arkadaşımız uzmandi onun misafirleri olarak çok.cok temiz di memnun kalmıştık l
569767 ne gibi avantajları oluyor uzman olunca ilk kez duydum uzman eşi olarak böyle bişey olduğunu 🥴
Umutveannesi 569767 konakladığınız yer aşırı uygun fiyata geliyor ve memur harici giriş yasak yani polis jandarma vs dışında
brnglsmm 569767 temiz,güvenli,uygun fiyatlı. Benim bebeğim küçük ama ablam çocuklarla çok rahat etmişti oyun alanları vs oluyor kendileri gidip oynuyordu
Karan2023 Ben Balıkesir erdekte yaşıyorum eşim asker, buranın kampı çok güzel hemen hemen hergün oradayız çocuklar için oyun alanı yeme içme konaklara günü birlik veya kalıcı olarak gelebilirsiniz biz çok seviyorum kampımızı tavsiye ederim
aylizinannesiiii Birbebetoannesi başvuru nasıl yapılıyor acaba ne zaman öncesinde yapıyorsunuz başvuru 😍
Birbebetoannesi aylizinannesiiii Yanlış olmasın ama Şubat gibiyd sanırım eşim başvuru yaptığında. Yaklaşık 1 ay önce de açıklandı sıralama sayıları.