balkizim1 bol bol uyumanız lazım su içmeniz lazım tatlı şeyler yiyin ama uyku ve sıvıdan çok süt yapan bişey yok bide stres yapmamanız lazım bunları çok iyi biliyor olsakta strssiz ve başlarda uykusuz olmuyor malesef ben üstesinden gelemedim. Anne sütü öyle bişey ki sağarken süt geliyormu diye bakmak bile sütü etkiliyor o yüzden bazıları kadar şanslı olamıyoruz ben bi yakınımın sütünden vermiştim süt annesi var yani oğlumun kadınında maşalşah litre litre döktüğünü bilirim 3 buzdolabı yedek dolmuş olmasına rağmen oda strs yapardı uykusuzdu ama sütü vardı yani rabbim verince veriyor bazen elimizden bişey gelmiyor. Ben 27 yaşımda hayatımda ilk defa pekmez yedim asla yemezdim hatta pekmezli yumurta yedim süt yapar dediler ağlaya ağlaya yedim o zamam anneliğin ne demek olduğunu gerçekten bir daha anladım yani canınızı sıkmayın. Mama zararlı olsa doktorlar verin demez 10 gün yoğun bakımda kaldı oğlum orda bile mama verildi ki çok iyi bir hastanede ve prof bir doktorun gözetimindeydi öncelik tabikide anne sütü ama yoksa yapıcak bişeyde yok