[silindi] Bi kaç gündür gecelerii sürekli uyanıyo emzigi düsünce mıkırdanıyo tam dalamıyo cıldırmak üzereyim artık zombi gibi geziniyorum ortalıkta 😔
Oglusum5357 [silindi] bizdede durumlar ayni. Sabrimin cinnete varmasina cok az kaldi🤦♀️ emzige ve sallamaya alıştırdigim icin kendimdn nefret ediyorum
cero21 [silindi] lütfen bağırmayın teokinizi ona yansıtmayın o dahw bebek onları idare etmek bizim görevimiz onlar istemediler biz istedik onları bu şekilde düşünün rukye suresi açın dua sevgi sabır ile büyütün Allah yardımcınız olsun ❤️
Bebegimucizem [silindi] bağırma canım belki de korkup gece ondan sürekli uyanıyordur. Diştense zaten bir hafta on güne düzelir merak etme
[silindi] Oglusum5357 yokmu bi yöntemi diş dönemi ondan mo uyumuyo ne olucak böyle bazen o kadar pisman oluyorum ki anne olduguma cunku hic mutlu degilim 😖
Mirac_21032019 [silindi] ne kotu bi dusunce ...Rabbim baska dert vermesin millet hastane odalarinda ne hastaliklar boğuşuyo uyuyamiyo ...Dişten bi süre huzursuz olur sonra gecer ..bebeginise bakip mutsuz oluyosanis cok uzuldjm sizin adiniza
Mrvykn [silindi] ay bu bazen bende de oluyor. Ama derin nefes alıp o bir bebek. Sıkıntısı var ondan böyle davranıyor deyip kendimi teselli ediyorum 😑
ravzaaammm [silindi] bende böyle düşünüyorum annelik bana göre değil diye ama o eski rahat günlerimizi unutsak iyi olacak ☺️
[silindi] Mirac_21032019 siz ne yasadıgımı ne biliyosunuz da gecmis burda klavyede hic usenmeden bu yorumu yapma cesareti buluyosunuz ? Bir cok anne bunalabilir hala lohusalık sendromu olabilir sen nerden ne biliyosun kimin ne yasadını sen kendine bak kendine üzül
aynuruygar sabretmekten baska caremiz yok olumlu düşünün surekli gececek bu gunler bebekler donem dönem değişiyormus çünkü stres yapmayin kendinizi rahatlatinki bebeginizde rahatlasij çünkü etkilenirmis bebek annenin psikolojisinden
Mirac_21032019 [silindi] niye uzuleyimki kendime her gun her saniye sukrediyorum ben rabbim saglikli evlat nasip etti diye ...Tabiki her insan bunalir ama sizin gibi konusmaz dogurmasaydiniz derler adama ozaman ...Zorlugu olacakki annelik olacak 3 gundur toplasan 1 saat uyumadim gozlerim alti morarmis ama diş geliyo biliyorum hic sikayette etmiyorum rabbim hastalik uykusuzlugu vermesin