Efemom_ Pipete nasıl alıştırdınız? 11 ay 13 günlük. Hiç pipet kullanmadık. Şimdi meyve suyu denedim pipetle korktu. Munchkin suluk almıştım henüz gelmedi. Onunla alışır mı acaba? 🙈😂
Adatvs Efemom_ ay bizde 6 aylığız bende muchkin almayı düşünüyorum erkenden eline vereyim diyorum ama bekleyeyim şuracıkta😍🌸
usenmedimyaptimbirvelet Efemom_ alışır,sen iç sonra bebeğe ver ben böyle böyle 2 haftada falan alıştırdım
Arzuturhan Efemom_ ben bardakla veriyorum su tam aksini pipetli icemiyor biberon hiç bilmiyo kötü mü yaptım bilmiyorum . Oğlum 13 aylık ek gıdadan beri bardak ile veriyorum. Herkes görünce şaşırıyor
Efemom_ Adatvs bende pipete alışsın istiyorum avent ile ikisi arasında kaldım munchkin önerisi çok aldım onu tercih ettim 🙈🥰
Efemom_ usenmedimyaptimbirvelet inşallah suluğumuzun gelmesini bekliyorum o sırada tavsiyeleriniz varsa almak istedim ☺️
Efemom_ usenmedimyaptimbirvelet özellikle içindeki ağırlıktan dolayı yattığı zamanda gelmesi çok iyi ☺️ ve yedek parçalarının bulunması
Efemom_ Arzuturhan bende pipete alışmasını istiyorum kolaylık olur içecek vs koyarım diye düşünüyorum