melegim71 Kızlar sadece fikir oneri eger bakliyatlariniz guveleniyorsa kesinlikle lavanta oneririm hersene lkurtlanan bakliyatlarim busene mis gibi disarda durdu fikir olur belki diye paylasnak isteidm ,🤩🤩
nbanba Benim çok fazla bakliyatim var bulgur pirinç mercimek. Bunlar paketinde hiç açılmamış. Açıp mi koyuyorsunuz lavantayi?
melegim71 nbanba agzi acik sekilde kavanozun icine dokun lavantayi koyun bakliyatlarinin oldugu yere senelerdir dolaba kyardim buzdolabina bunu denemek istedim buzene cidden 1 bucuk aydir gelmiyor normalde suan cirit atardi 😂
melegim71 scinar kavanozu icine dolddurdumagzi acik sekilde koydum umutsuzdumama cidden işe yaradj ya
scinar melegim71 ilk firsatta alayim yine bisey kurtlanmis cunku beni buyuk temizlik bekliyor beceremedim bu isi🤣
aven melegim71 hemen denerim cok tesekkurler defne yapragi koyuyordum bende biraz faydasi olmustu ama lavantayida deneyecegim
melegim71 aven bemce lavanta daha etkili defneyi yapmistim okadar ise yaramadi ama bu baya ise yaradi cidden
melegim71 scinar kesinliklee deneyin inanin bundan cok muzdariptim ben oyle denedim umutsuz olarak sasirtti beni inan cekmecede olana bile gelmemisler