melis10 Milas nasıl bir yer ? Sosyal hayat nasıl ? Yaşam açısından bi degerlendirme istiyorum bilenlerden
yagmur_vera melis10 Çok küçük bir yer.Biz eşimin işi nedeni ile pandemi döneminde 1 yıl kadar kaldık. Sade öyle çok Sosyal bir tarafını göremedim. Biz tam Muğla Sıtkı Koçman MY okulunun oradaydık. Çarşısı tabi biraz daha canlı.
gecekusu_- melis10 küçük bi köy gibi düşünün ev konusundan Muğla’nın uygun yerlerinden biri denilebilir ama gezme konusunda baya baya küçük bir yer fakat Bodruma yakın ☺️
eymen13062020 melis10 Çokta küçük denilemez tabi gidilebilecek yerler birbirine yakın Milas içinde. Bodrum, Didim, Güllük, Güvercinlik, Bafa gibi yerler yakın mesafede gün içinde rahatlıkla gidilir.
yagmur_vera melis10 Tayin almayın deyip sizi yanıltmak istemem ama gezmeyi çok seven birisi iseniz size hitap etmeyebilir. Benim çok da keşfetme durumum olmadı. Olduğu kadar gözlemim bu.
melis10 gecekusu_- evet kiralar iyiydi piyasaya göre. Çok teşekkürler tek artısı bodruma yakınlık gibi sanırım ya :)
gecekusu_- isufumveben ben Muğla merkezdeyim ama Milas’ta tanıdıklarımız var sakin ve Muğla’ya göre kira konusundan uygun Bodrum Muğla havalimanına yakın