asell13 Bebeğim 44 günlük bi türlü göbeğindeki akıntı geçmedi bugünde kanadığını fark ettim sabah dr götürcem başına gelen varmı kanı görünce çok kötü oldum 😔
Kadifemsii asell13 bazen olabiliyor böyle durumlar ama 44 günlük diyorsunuz . Korkmayın ama tabi kesim götürün
bisenakillisinzaten asell13 bebeğiniz çok mu agliyor? Benim kziiminda hemen hemen 1 buçuk aylıkken falan iyilesmisti göbeği çok ağlıyordu. Ne zaman aglamasu kesildi o zaman geçti göbeği
asell13 Kadifemsii yarın götürcem canım ultrasonla bakalım dedi k vitamini yapalım dedi geçer inşallah
1kucuk_ask Ilk cocugumda olmustu doktora goturdum bi igne yapti birdaha yasamadik gecmis olsun imkanin varsa suan gotur kanamasi oldukca kan degerleri duser ozaman daha kotu bide arta bilir bnmki cok fazlaydi
asell13 1kucuk_ask yarın öğlene rabdevu aldım canım evde rif var onu sürcem üzerine aynen drmuz k vitamini dedi inşallah bizede iyi gelir
tahirkaran Benim bebeğimde olmustu gümüşle yaktı ismi öyle ama yakma yok çubuğun ucunda gümüş varmış onu sürüyor büyük kibrit çubuğu gibi düşüne bilirsin bı kaç hatfa takip etti sonro öyle bişey yaşamadık
asell13 bisenakillisinzaten off hemde çok ağlıyor uyanıkken sakin durma gibi bi durum yok hep mızmız veya çığlık çığlığa gazı yok kakası yok karnı tok ev serin ve sessiz yani hiç bi sıkıntı yok ama hep ağlıyor bi yeri ağrısa anında susmaz anlık susuyor çünkü 🤷♀️ Oğlumda bu şekildi ama göbekten yana hiç sıkıntı yaşamadık
bisenakillisinzaten asell13 ayni dediğiniz gibi benim kızımda öyleydi. Ne zaman aglmasi azaldı o zaman göbeği iyileşti çocuğumun. Ama ben doktora falan gitmemistim. Çok geç iyileşti ama neyseki geçti yani
asell13 bisenakillisinzaten sabahı zor edecem ben galiba içim içimi yiyor bian önce götürmek istiyorum. Bizimkininde huysuzluğu gider inşallah