Olric11 cansukuzey98 Benim boynumda iki tane patlamış fıtığım var tedavi gördüm yolun sonu ameliyat ama ben diretiyorum çok şükür felçde kalmadım Allahım esirgesin
Usnac1995 cansukuzey98 Bana tam tersi, olmazsan felç riski var dedi. Ameliyatımı oldum, hala ağrılarım var gerçi 3 senedir ama tekrar göründüm doktora sorun yok dedi fizik tedavi önerdi. Bir doktora daha görünün bakalım, ameliyat neden risk olsun ki
cansukuzey98 Olric11 annemin fıtığı falan patlamamış ama doktor ameliyat olursa yüzde seksen felç kalacağını söylüyor
Olric11 cansukuzey98 başka doktora gitsin boyun fıtığı hemen bir ameliyat ile felç bırakmaz başka sebepleri varsa bilemem. Benim fıtığım son raddeye geldi ameliyat olursam felç kalırsın demedi doktorum sadece boyun olduğu için günlük hayatıma dönmem zor olcağını söyledi ben suan ameliyat düşünmüyorum üstelik bel fıtığım da var felç olmadım
Usnac1995 Olric11 Günlük hayatına ameliyattan sonraki gün dönüyorsun, ameliyat çok kolay. Fakat ağrılar devam ediyor. Bence gerekiyorsa ameliyat olun