ela2103 Kizlar bebegim 3 ay 7 günlük emzirirken hem bir hareketli yakami felan tutup çekiyor zorlanıyorum emzirirken sinirlerim tepeme çıkıyor haliyle bu normal mi ya yaşayan var mi bide kusmalari başladı cok mu yiyor yoksa dik emzirmedigim icin mi kusuyor anlayamadım
Dedektifgadget ela2103 gazı vardır veya tazyikli geldiği için yapıyordur veya keşfediyordur 😅 herşey olabilir
annesininbebisi ela2103 benimki de 3 ay 6 günlük emzirirken yerinde duramıyor ayaklarıyla kendini ittiriyor bazen, bacaklarını geriye atıyor, kafayı geriye atıyor öyle ki meme ağzından çıkıyor yavrumun 😅 demek ki çoğu bebekte var 🥹
ela2103 annesininbebisi ya evet kendini itiyor kafasini assagi egiyor mememi koparicak gibi asla yerinde durmuyor meme agzindan çıkıyor
Dedektifgadget ela2103 evet o yüzden olabilir benim kızımda 6 aylık olucak neredeyse. Şekilden şekile giriyor süt içerken
aresnako Bence bebekler yeni şeyler öğrenince sürekli yapmaya çalışıyorlar 😂 benimki de 3 ay 23 günlük kıpır kıpır. Dönmeye çalışıyor ikimizde yatar pozisyonda meme emerken bile yüzünü gömüp dönmeye çalışıyor