Anonim__ Kızlar kiralık abiye işi yapıyorum abiye için reklam vermiştim kart bilgilerimi ellerine geçirip faceboktan reklam vermişler 5 bin e kadar allahtan kart limiti 5 bindi başına gelen var mı böyle bir şey
minnaktavsanim Anonim__ bende öyle reklam verdim baktım para çekiliyor Allah’tan benim hesapta çok az vardı baya az az çekmişler internete çekilen hesabın adını yazın onla ilgili çok şikayet var nasıl parayı geri alırsın yazıyor bir bakın
DevosMom Anonim__ reklam verdiğiniz için ücret ödüyorsunuz zaten eğer otomatiğe de keserler ücretini sürekli
Biz3kisiyiz_ Anonim__ bende veriyorum ama böyle bişey başıma gelmedi, ödemeyi belirli bir limite gelince çekiyorlar öyle birşey olabilir mi? Reklam takibi yapabilirsiniz
Anonim__ SweetMom__ kapattırdım zaten direkt bankayı arayıp ama nasıl böyle yapabiliyorlar onu anlayamıyorum
Anonim__ Uykusuzhergeceeee ödedim zaten ücreti reklam dışında başka bir kişi kartımdan kendisine reklam vermek için hesap bilgilerimi çalıp para çekmiş
minnaktavsanim Anonim__ banka değil Faceb**k yazıyomu sizde çekilen hesap olarak Facebook hesabından çekiliyormuş oraya yazmak gerekiyor diyordu baya yorumlara sayfalara baktım