Nurrrrrr233 Kızlar bugün doktor bana yaz kontrol hapını verdi hormon düzenlemesi için 6 ay kullanicam sanırım bu gebelikten korunmak içinde kullaniliyordu kullanan varmı bu hapı yan etki vs oldumu
_YanakReisinAnnesii Nurrrrrr233 ben bir dönem kullandım. Doktorum yan etkisi en az olan hap diye vermişti. Bende adet miktarımı çok azalttı sadece leke gelerek adet oluyordum birde sanki sinir yapmıştı ya 🙄😂bünyeden bünyeye de fark ediyor tabiki kullanmadan bilemeyiz 🤷🏻♀️
paralelevrendemutlu Nurrrrrr233 korunmak amaçlı kullanıyorum. İlk zamanlar iştahımı çok açtı sonradan düzeldi. Adetimide düzenledi 28 günde bir oluyorum
aybukedmrkl _YanakReisinAnnesii benimde adetimi bitirmedi tam aksine bir hafta normal adet oldum sonra bir ay boyunca kahverengi akıntım olmuştu
Birdunyabircennetannesi Nurrrrrr233 Hiçbir yan etkisi yok En yan etkisiz doğum kontrol hapı diye araştırdım ve 2 senedir kullanıyorum İlk 10 gün baş ağrısı yaptı o kadar Adetim düzensizdi Bunu kullandım kullanalı günü şaşmıyor
_YanakReisinAnnesii aybukedmrkl bünye meselesi herkesten aynı etki görülmüyor ne yazık ki 🤷🏻♀️adetim kanama şeklinde değil leke şeklinde olup bitiyordu benim kullandığım dönemde.