A25aa95 Kızlarrrr ikiz anneleri bebeklerinizi yalnz banyo yaptrıyomusunuz ve nasl yapıyosunuz bir yaşında benimkiler hep eşimle yıkadk ama şmdi bişeyler yediler heryeri battı yıkamak istiyorum ama cesaret edemedim
3kedili2bebekli A25aa95 doğduklarından beri yalniz yikiyorum filede yıkıyordum şimdi oturtarak yıkıyorum küvette, birini yıkarken diğeri salonda oyun halisinda oluyor banyo kapısı açık olacak şekilde hızlı oluyorum o esnada müzik açıyorum dinlemeyi seviyorlar
sek_kahve A25aa95 eğer yürüyorlarsa aynı anda sokup sırayla yıkanır. Yürümeyen bebeklerse duşakabin veya küvet ne varsa zemine havlu serip ona oturtup yıkardık. Aynı anda hallettik hep
ikizlerzm A25aa95 oturaklarla ikisini küvete koyuyorum, suyu daha çok seveni bırakıp diğerini giydirip yine oturağa koyuyorum. Sonra diğerini yıkayıp çıkarıyorum. Mis gibi☺️ biz annelerin yapamayacağı şey yoktur, zorlanırız ama yaparız evelallah ☺️
3kedili2bebekli A25aa95 değil tabi annesi alışınca çok kolay yalnız mama sandalyesinde yıkama fikri çok güzelmiş biz yerken mama sandalyesi dahil heryer batıyor hem sandalyede yıkanmış olur 😂