Morkekik Balbebek19 instagramda Saadetintarhanası güvenilirdir daha gecen hafta aldım iki güne geldi kargom. Evinde kendi yapıyor. Gayet güzel tarhanası
Balbebek19 Morkekik canım o eksıtme tarhana yapıyo bana pişirme lazım bu tarhandan annemlerde yapıyo oglum yemıyo
Balbebek19 GizemDmlSak pişirerek mi yapıyo canım özel olarak bebek için olmak zorunda degil normal pişirme tarhana yediriyorum
Zhraagk Benim kayınvalidemde yapıyor hatta oğluma özel baharatsız yapıyor bende yardım ettiğim için gayet güvenilir ve temiz
Zhraagk Balbebek19 yok yani pişirirken hiç görmedim kuru toz halinde tarhana yoğuruyo sonra seriyoruz kuruyo sonra çektiriyoruz
Balbebek19 Zhraagk pişirerek derken tarhana hamurunu pişirerek bide eksıterek yapıyolar ben pişirme usulü olanı arıyorum
Balbebek19 EsilaEbru normal bizim yedigimiz tarhanıyı yapıp verıyorum biseyde olmadı gayet yedi ama tarhanan bitti
Domino https://instagram.com/bahcemden_organik?igshid=zzqr1d29dgru canim bu sayfaya bi goz at harika seyler var herkes memnun ben almadim ama yalan olmasın. 😊