Flowersed Kızlar doğum sonrası inatçı bir türlü geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum su içmeyi sevmiyorum 😔 var mı bir çözümünüz
Ay1453 Flowersed benimde var maalesef geçmiyor kolay kolay doktor bana fitile benzer bişey vermişti adını unuttum kullanamadm ama çok faydasını gören varmış bı doktora görünün bence
feyzasmother Flowersed Suyu sevmekten başka çareniz yok benimde aynı hiç geçmez suya dikkat ettiğim gün rahat ederim az unutayım tamam bittim suyu sevmek için mesela tatlandırın içine tarçın çubuğu limon maydonoz nane tarzı deneyin
Flowersed feyzasmother kasık ağrısı kasıkta içten sıcaklık hissi karın ağrısı oluyor enfeksiyonun belirtisi mi bu acaba
Flowersed feyzasmother doğumdan önce benim bu kadar çok tekrar etmezdi şimdi ayda 1-2 kez tutuyo birini yumurta çatlama ağrısı diyorum kendi kafamdan psikolojim bozuldu artık 😢
Flowersed feyzasmother Resmen bensiniz yaa 😔 külota damlatılan bir damla yağ varmış ondan mı denesem acaba diyorum
feyzasmother Flowersed Nioli yağı deniyorum ben ama fark edemedim henüz bide ben akıntıdan çok rahatsız oluyorum o yüzden tuvalet kağıdı ile tampon yapıyordum oda zarar veriyormuş enfeksiyon arttırıyormuş