mrvysftn Vajinal akıntıda koku geçmiyor kızlar acaba neden birde idrarım koyu renkte tatille gitmedim sorun olur mu
Themom_ mrvysftn enfeksiyon bu anlattığınız antibiyotik ve fitl kullanmanız gerekiyor birde bu süreçte cinsel ilişki yaşamamanız lazım
deleted20517 mrvysftn enfeksiyonuz olabilir birde bol.bol su tüketin yeterli sıvı tüketmediğiniz için idrariniz sarı geliyordur
Zeynepmustafa5763 mrvysftn bende de bu durum vardı canımı çok sıkıyordu gittim 2 fitil yazdı doktor bana ve artık öyle bir sorun yok emzirirken fitili kullandım sorun olmuyor yani
1Nisa1merve mrvysftn ben de gittim emziryomusun diye kaç kez sordu doktr .galiba fitil emzirirken olmuyor doktorunza sorun en iyisi
Themom_ 1Nisa1merve Onu bilmiyorum ama enfeksiyon varken ilişkiyi yasaklıyor doktorlar. Çünkü enfeksiyon sürekli tekrar tekrar bulaşıyor
mrvysftn deleted20517 tüketiyorum aslında ama düzelmedi canımı sıkmaya başladı bu durum bide erken gidip tahlil vermem gerekiyor bebekten dolayı mümkün olmuyor ama halletmem lazım
mrvysftn Gul-42 gebelik öncesi de olurdu bende nioli uçucu yağı vardı onu kullanıyordum hemen geçirirdi ama kaybettim bulamıyorum o elim ayağımda benim