Kuzuannesi_ Bi az pişmiş daha iyi deniyo bi çiğ et vs zararlı deniyo ben de çok çiğ sevmem zaten de , ne kadar kısıkta uzun pişirsem de rengi pembe kaliyo sebebi nedir acaba buzluktan tam açılmadığından dolayı mıdır
aslii34 Kuzuannesi_ ben azcık salça koyuyordum ondan pişsede kırmızılık oluyodu çiğ gibi. bide ince değilse köfte tam pişmeyebilir
Anatotales Kuzuannesi_ kalın yapıp yağda bir tarafın iyice pişmesini bekleyip diğer tarafı çevirince içi çiğ gibi kalıyor. Bir taraf tam kızarmadan sık sık çevire çevire iki yanı pişirin içi de pişiyor
caylavyu Kuzuannesi_ Kalın yapıyor olabilir misiniz? Elinizle şekil verirken hafif yassı yapın kısık ateşte tavanın kapağını örtüp kızartıyorum çiğlik olmuyor
ElisaMom_ Kuzuannesi_ koftenizi ince yapin birde her iki tarafı cevirdikçe çatal batırın ki icide güzel pişer
Kuzuannesi_ aslii34 evet belki kalın olmasindan belki salcadan bı turlu emin olamıyorum pistigine dışı fazla pişiriyor bu şekilde de , ince yapmaya calisicam
HeeSenCokBiliyon Kuzuannesi_ kalın mı yapıyorsunuz acaba ben kızartmada da fırında da sık sık yapıyorum köfteyi hiç pembe kalmadı içi.
Mrvklc97 Ben de pembelik sorunu olmuyor hiç ama kurban eti diye mi bilmiyorum köftem çok hayvan kokuyor ya O kokuyu nasıl yok edebilirim bir sürü baharat koyuyorum yumurta kırıyorum yok dışardan da et kıyma almayız hayatta
elmaliturtam Kuzuannesi_ yap tam kızmadan koyup kısık ateşte çevire çevire pişiririm bir de ince yaparım bu şekilde yaparsanız içi de pişer
Mrvklc97 HeeSenCokBiliyon dana 😔 kuzu eti kokmuyor ya koyun çok kokar da dana eti bendeki bu bile kokuyor sanki hayvan yeni kesilmiş gibi 😔😔